|

Νήσος Τήνος

Ένας άλλος κόσμος

Η μαγική ενδοχώρα της Τήνου, ήταν για πολλά χρόνια το καλά κρυμμένο μυστικό των μυημένων.

Τα τελευταία χρόνια όμως η αποκάλυψη αυτής της «νέας γης» συντάραξε για τα καλά όλα όσα ξέραμε για αυθεντικές διακοπές και μύηση στην εντοπιότητα και παράδοση ή οποία ως δια μαγείας σε τούτα τα μέρη παρέμεινε αναλλοίωτη λες και μπήκε σε κάποιο είδους χρονοκάψουλα.

Η αυθεντικότητα της γεύσης του φαγητού σε συνδυασμό με τα κρασιά και την ρακί θα απογειώσει τις απαιτήσεις σας αφού η μία φορά θα αρκεί να αλλάξετε όλη την θεωρία για τις γαστρονομικές απολαύσεις.

tinos island ursa major mansion

Ο τόπος αυτός είναι τόσο νόστιμος, και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού ο Αίολος αλατίζει συχνά τα χώματα των λιβαδιών και των βουνών.

Μικρά χωριά, μικρές πλατείες, περιστεριώνες, ανεμόμυλοι, ξερολιθιές, κρόκος και θυμάρι, ρίγανη και ρείκι, ο κορυδαλλός και ο μπλέ νησιώτης κότσυφας θα σας κάνουν να θέλετε να ανακαλύψετε και την πιο μικρή γωνιά της Τήνου, και την πιο απόμερη αμμουδιά.

villages road tinos ursa major

Η ζωή γλεντάει στην Τήνο.

Αναρίθμητα πανηγύρια κατακλύζουν το νησί από τον Μάιο έως και το τέλος του φθινοπώρου, τα πάντα είναι μια ευκαιρία για χορό υπό τα ακούσματα του βιολιού και τους ήχους του ανέμου… νησί Ζορμπάς!

shutterstock 1930557548 ursa major tinos

Κι αν η τέχνη είναι αυτή που σας συνεπαίρνει, τότε δεν θα μπορούσατε να βρεθείτε σε πιο κατάλληλο τόπο!

Ζωγράφοι, γλύπτες, εικαστικοί, ποιητές και συγγραφείς, φιλόσοφοι παλιοί και σύγχρονοι!
Θα τους συναντήσετε στις αίθουσες, τα μουσεία, τα ατελιέ ή ακόμη και στα καφενεία να συζητούν και να συνεπαίρνουν με τον λόγο τους τον ακροατή.

Αυτή Είναι Η Τήνος! Mια Ηλεκτρική Εκκένωση!! Που Αλλάζει Την Ζωή Σου…!!!