|

Ένα ταξίδι εμπειριών και αισθήσεων

Ευεργετικές εμπειρίες αναψυχής

Αφεθείτε και απολαύστε, σας αξίζει

Στην ομάδα του URSA MAJOR είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας και μπορούμε να φροντίσουμε κάθε σας ανάγκη για να σας εξασφαλίσουμε μια όμορφη διαμονή και υπέροχη εμπειρία στο νησί μας.

Σας προτείνουμε επιλογές και γευστικούς προορισμούς για κάθε γούστο και στιγμή ώστε να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού μας και κυρίως να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 5

Κυκλαδίτικη γαστρονομία και άθληση

Υπάρχουν άριστες επιλογές για ντόπια κρεατικά, λαχανικά, υπέροχα γλυκά αλλά και τρόπους άθλησης, υγείας και ευεξίας.

Είστε λάτρεις της πεζοπορίας, της αναρρίχησης, του surf, της κατάδυσης, της ιππασίας, της κολύμβησης; Μπορούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα σας συνοδέψουν σε κάθε δραστηριότητα με ασφάλεια ώστε να χαρείτε το κάθε δευτερόλεπτο ή μπορείτε να έχετε την έμπειρη συντροφιά εξειδικευμένου οδηγού στην καθημερινή σας ορειβασία τα πρωινά ή τα απογεύματα.

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 3

Σας προτείνουμε επιλογές και γευστικούς προορισμούς για κάθε γούστο και στιγμή ώστε να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού μας και κυρίως να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 2

Βιωματικές εμπειρίες

Θέλετε να μάθετε την μελισσοκομία, την αμπελουργία ή την καλλιέργεια λαχανικών? Μπορούμε να οργανώσουμε με ασφάλεια επίσκεψη σε παραγωγούς ή στο δικό μας περιβόλι.

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 1

Ακόμη περισσότερα…

Στο URSA MAJOR μπορείτε, κατόπιν ραντεβού, να απολαύσετε θεραπευτική μάλαξη στον διαμορφωμένο χώρο κάτω από την θετική ενέργεια ελιάς και ρυγχοσπέρματος, μπορείτε να φροντίσετε τα μαλλιά και τα νύχια σας από έμπειρες συνεργαζόμενες κομμώτριες και αισθητικούς.

Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς αν χρειαστείτε ιατρική βοήθεια, διαθέτουμε πλήρως ενημερωμένο φαρμακείο και απινιδωτή, ενώ με ευχαρίστηση μπορούμε να σας κάνουμε κρατήσεις στα καφέ και εστιατόρια της Κώμης ή σε ξεναγήσεις ώστε να έχετε εξασφαλισμένη την διασκέδαση σας.

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 4