| |

Εμπειρίες

Γνωρίστε την παραδοσιακή Κώμη με την γραφική πλατεία του Αι Γιάννη και το νησί της Τήνου, ξεκινώντας με ένα απολαυστικό μπάνιο στις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες του χωριού, την Μεγαλη & Μικρή Κολυμπήθρα, την Αγαπιανή και τον Παλαιό Άγιο Φύλακτο για όσους θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία και επαφή με την φύση.

Απολαύστε νόστιμες μπουκιές, φαγητά και ρακί στην γραφική πλατεία του Αι Γιάννη κάτω από τα δροσερά πλατάνια και δίπλα στην πηγή του χωριού…

ursa major wild tinos 7 ursa major tinos

Θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το δαιδαλώδες λιβάδι της Κώμης,μέσα στο οποίο θα συναντήσετε τα τούνελ των καλαμιών, δρόμοι και μονοπάτια σαν στοές μέσα στα άπειρα καλάμια τους οποίους χρησιμοποιούν οι χωρικοί καθημερινά για να φροντίσουν τα περιβόλια τους.

Ανεβείτε στο Εξώμβουργο ακολουθώντας το μονοπάτι μέσα από τις Βελανιδιές και επισκεφθείτε τους στρογγυλούς βράχους που ξεκινούν πάνω από το χωριό Αγάπη και καταλήγουν στην παραλία Λιβάδα.

Τέλος, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τα Παγκόσμιας φήμης μοναστήρια της Παναγίας και της Αγίας Πελαγίας αλλά και το χωριό των καλλιτεχνών, τον Πύργο.

ursa major wild tinos 9 ursa major tinos

Περιπλανηθείτε στα υπέροχα μονοπάτια, μέσω των οποίων θα συναντήσετε μια καταπληκτική ενδοχώρα η οποία δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά την σύγχρονη εποχή. Οι εικόνες που θα συναντήσετε φαντάζουν από άλλους καιρούς, αυτούς της αγνότητας και του αυθεντικού.

ursa major wild tinos ursa major tinos

Θα συναντήσετε παλιές πηγές και αλώνια, υποστατικά και ανεμόμυλους, πλακόστρωτα μονοπάτια που κάποτε γέμιζαν ζωή, λαγκάδια με καταρράκτες και λιμνούλες που θα σας καλέσουν για ένα δροσιστικό μπάνιο.

ursa major wild tinos 5 ursa major tinos
ursa major kolimpithra sea 13 ursa major tinos 1536x656