Αρχοντικό Ursa Major

Από το 1801

Απολαύστε την διαμονή σας με τις υπηρεσίες των επτά αστεριών της Μεγάλης Άρκτου.

Το URSA MAJOR SUITES αποτελείται από έξι υπέροχους χώρους διαμονής στο χωριό Κώμη στην Τήνο, και μαζί με τις μεγάλες αυλές του, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους εστίασης που λειτουργούν με τα ονόματα Dux De Brunch (all day bar) και Αγία Κάπαρη (παραδοσιακό οινομαγειρείο Κώμης), προσφέρουν την ιδιωτικότητα & την πολυτέλεια που έχετε ανάγκη για τις πιο φωτεινές ημέρες του έτους, παρέχει παραδοσιακό και φρέσκο χειροποίητο Τηνιακό πρωινό, προσφέρει υπηρεσίες αυθεντικού & αρχέγονου φαγητού του νησιού, διαθέτει ιδιωτικά τζακούζι, συσκευές αρωματοθεραπείας και επιλεγμένους συνεργάτες που θα φροντίσουν την ομορφιά και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 5
Οι πραγματικοί ταξιδιώτες αγαπούν, σέβονται και απολαμβάνουν την κληρονομιά του χώρου.
Το αρχοντικό λειτουργει με αυστηρό πρωτόκολλο ιδιωτικότητας, καθώς η είσοδος του επιτρέπεται μόνο στους νέους άρχοντες του, Εσάς!
ursa major mansion exterior 103

Έξι σουίτες στη διάθεσή σας. Αξίζετε όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή σε αυτό τον όμορφο και γραφικό τόπο δίπλα στο λιβάδι του νησιού και την πιο ενεργειακή του παραλία, την Κολυμπήθρα.

venezia ursa major suites tinos bottom post
ursa major mansion exterior 101
πάνω από 200 χρόνια
ιστορίας
Από το 1801

Ιστορικό Σημείο Αναφοράς

Έχουν περάσει περισσότεροι από δύο αιώνες και αυτό στέκεται ακλόνητο στον χρόνο, αψεγάδιαστο και ανανεωμένο, λες και η πνοή του κυκλαδίτικου ανέμου του δίνει νέα ζωή συνεχώς. Πόσες ιστορίες χαράς έχουν γραφτεί στα δωμάτια του από τους παλαιούς άρχοντες του νησιού και πόσες ακόμη θα γράψουν οι νέοι του άρχοντες, εσείς…!
Απέναντι από τον ναό της Παναγίας στην Κώμη των κάτω Μερών, η μεγάλη Άρκτος, το URSA MAJOR, θα αποδίδει στους ανθρώπους για αιώνες ακόμη την πολυτέλεια που τους αρμόζει.

Στα μαρμαρά του αρχοντικού αυτού, έχει σμιλευτεί η χρονολογία 1801 και έχει γραφτεί όλη η σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

Το URSA MAJOR SUITES ξεκίνησε την λειτουργία του με βαριά κληρονομιά την παράδοση και τον πολιτισμό διακοσίων είκοσι ετών.