Καλώς ήλθατε στον πιο λαμπερό προορισμό των Κυκλάδων

Μέτρα Προστασίας Από Την COVID 19

Η υγεία των φιλοξενούμενων μας στο URSA MAJOR SUITES αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται μαζί μας είναι προτεραιότητα:

 • Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά με αποτλεσματικά και φιλικά προς τον άνθρωπο διαλύματα.
 • Όλα τα δωμάτια έχουν εξοπλιστεί με επιπλέον απολυμαντικό υγρό.
 • Όλοι οι κοινόχρηστοι  χώροι και τα τραπέζια έχουν εξοπλιστεί με συσκευασίες απολυμαντικού υγρού.
 • Διαθέτουμε δωρεάν προστατευτική μάσκα για όλους.
 • Όλοι οι χώροι απολυμαίνονται επιπλέον και από εξωτερικό συνεργείο καθαρισμού.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι είναι εκπαιδευμένοι στο να κρατούν τις αποστάσεις και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τους φιλοξενούμενους.
 • Όλοι οι εργαζόμενοι ελέγχουν την υγεία τους με Rapid Test ανά τρείς ημέρες.
 • Τα Τζακούζι ελέγχονται και απολυμαίνονται καθημερινά.
 • Διατίθεται θερμόμετρο και εξοπλισμένο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες.
 • Συνεργαζόμαστε με ιατρό Παθολόγο και Παιδίατρο ώστε κατόπιν ραντεβού να επισκεφθεί τον χώρο μας.
 • Έχουμε άμεση επικοινωνία με το νοσοκομείο της Τήνου για την παροχή κάθε επείγουσας βοήθειας.

URSA MAJOR SUITES

O παραδοσιακός χώρος URSA MAJOR, Μεγάλη Άρκτος, στο νησί της Τήνου, εκπέμπει τα Τηνιακά και Βενετσιάνικα ενεργειακά βιώματα δύο αιώνων μιας και το οίκημα χρονολογείται από το 1801 όπως μαρτυρά η επιγραφή στα μάρμαρα της κεντρικής σουίτας.

Οι χώροι μετά την αναπαλαίωση και λειτουργία το 2021 έχουν σχεδιαστεί να αποπνέουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της διαμονής σε ένα αυθεντικό Κυκλαδίτικο χωριό με διαστάσεις παλαιάς αριστοκρατίας, μύθου και παράδοσης δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια μοναδική βιωματική εμπειρία που θα σας συνοδεύει στα όνειρα σας. Η επιλεγμένη επανατοποθέτηση των χώρων στην παλαιά τους μορφή και χρόνο, ο εμπλουτισμός με ευεργετικά αρωματικά φυτά στους υπέροχους εξωτερικούς χώρους, ο σεβασμός στην πέτρα και την ενέργεια που την εμπλουτίζει ο ήλιος και το αιγαιοπελαγίτικο ιώδιο  θα σας κάνουν να απολαύσετε ημέρες & νύχτες πραγματικής ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και ευεξίας.

Οι πραγματικοί ταξιδιώτες αγαπούν, σέβονται και απολαμβάνουν την κληρονομιά του χώρου.

έξι σουίτες στη διάθεσή σας

Το URSA MAJOR SUITES αποτελείται από έξι υπέροχους χώρους διαμονής στο χωριό Κώμη στην Τήνο, και μαζί με τις μεγάλες αυλές του, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους εστίασης που λειτουργούν με τα ονόματα Dux De Brunch (all day bar) και Αγία Κάπαρη (παραδοσιακό οινομαγειρείο Κώμης), προσφέρουν την ιδιωτικότητα & την πολυτέλεια που έχετε ανάγκη για τις πιο φωτεινές ημέρες του έτους, παρέχει παραδοσιακό και φρέσκο χειροποίητο Τηνιακό πρωινό, προσφέρει υπηρεσίες αυθεντικού & αρχέγονου φαγητού του νησιού, διαθέτει ιδιωτικά τζακούζι, συσκευές αρωματοθεραπείας και επιλεγμένους συνεργάτες που θα φροντίσουν την ομορφιά και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Αξίζετε όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή σε αυτό τον όμορφο και γραφικό τόπο δίπλα στο λιβάδι του νησιού και την πιο ενεργειακή του παραλία, την Κολυμπήθρα.

Απολαύστε την διαμονή με τις υπηρεσίες των επτά αστεριών της Μεγάλης Άρκτου.

Ιστορικό σημείο αναφοράς

Στα μαρμαρά του αρχοντικού αυτού, έχει σμιλευτεί η χρονολογία 1801 και έχει γραφτεί όλη η σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

Έχουν περάσει περισσότεροι από δύο αιώνες και αυτό στέκεται ακλόνητο στον χρόνο, αψεγάδιαστο και ανανεωμένο, λες και η πνοή του κυκλαδίτικου ανέμου του δίνει νέα ζωή συνεχώς.

Πόσες ιστορίες χαράς έχουν γραφτεί στα δωμάτια του από τους παλαιούς άρχοντες του νησιού και πόσες ακόμη θα γράψουν οι νέοι του άρχοντες. Εσείς.

Απέναντι από τον ναό της Παναγίας στην Κώμη των κάτω Μερών, η μεγάλη Άρκτος, το URSA MAJOR, θα αποδίδει στους ανθρώπους για αιώνες ακόμη την πολυτέλεια που τους αρμόζει.

Το URSA MAJOR SUITES ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2021 με βαριά κληρονομιά την παράδοση και τον πολιτισμό διακοσίων είκοσι ετών.

Chapter 5, Wellness

A spa excavated inthe heart of the
fortress.

The culture of water and body wellness is epitomised by our spa, which is located in the most secluded and sheltered nook of the fortress and enjoying perfect natural lighting.

The light, the silence, the fragrances, the water, the peace … Your hammam experience at Cap Rocat has begun. Just relax and enjoy.

Η καρδιά της Μεσογειακής κουζίνας.

Exquisite dishes inspired by
our traditional cuisine.

Food, understood as a simple luxury, is an integral part of the Cap Rocat experience. We offer a wide range and intensity of flavours while applying new culinary techniques and always using fresh, seasonal and locally sourced products. From the new culinary techniques used at La Fortaleza Restaurant to the simplicity of our dishes cooked in a traditional Majorcan wood-fired oven at the Sea Club, enjoy the best culinary experience in an incomparable setting.

Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά

Γίνετε μέλος

  Dear,
  Ever since you left, the days and nights blur together, and the stars in the skies of Cap Rocat miss you…