Γνωρίστε την παραδοσιακή Κώμη με την γραφική πλατεία του Αι Γιάννη και το νησί της Τήνου, ξεκινώντας με ένα απολαυστικό μπάνιο στις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες του χωριού, την Μεγαλη & Μικρή Κολυμπήθρα, την Αγαπιανή και τον Παλαιό Άγιο Φύλακτο για όσους θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία και επαφή με την φύση.

Απολαύστε νόστιμες μπουκιές, φαγητά και ρακί στην γραφική πλατεία του Αι Γιάννη κάτω από τα δροσερά πλατάνια και δίπλα στην πηγή του χωριού…

 

Θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το δαιδαλώδες λιβάδι της Κώμης, μέσα στο οποίο θα συναντήσετε τα τούνελ των καλαμιών, δρόμοι και μονοπάτια σαν στοές μέσα στα άπειρα καλάμια τους οποίους χρησιμοποιούν οι χωρικοί καθημερινά για να φροντίσουν τα περιβόλια τους.

Ανεβείτε στο Εξώμβουργο ακολουθώντας το μονοπάτι μέσα από τις Βελανιδιές και επισκεφθείτε τους στρογγυλούς βράχους που ξεκινούν πάνω από το χωριό Αγάπη και καταλήγουν στην παραλία Λιβάδα.

 

Τέλος, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τα Παγκόσμιας φήμης μοναστήρια της Παναγίας και της Αγίας Πελαγίας αλλά και το χωριό των καλλιτεχνών, τον Πύργο.

Περιπλανηθείτε στα υπέροχα μονοπάτια, μέσω των οποίων θα συναντήσετε μια καταπληκτική ενδοχώρα η οποία δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά την σύγχρονη εποχή. Οι εικόνες που θα συναντήσετε φαντάζουν από άλλους καιρούς, αυτούς της αγνότητας και του αυθεντικού.

Θα συναντήσετε παλιές πηγές και αλώνια, υποστατικά και ανεμόμυλους, πλακόστρωτα μονοπάτια που κάποτε γέμιζαν ζωή, λαγκάδια με καταρράκτες και λιμνούλες που θα σας καλέσουν για ένα δροσιστικό μπάνιο.

 

No posts found!

We hope to see you again soon

Letters from Cap Rocat

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Dear,
Ever since you left, the days and nights blur together, and the stars in the skies of Cap Rocat miss you…